Ние сме привърженици на Левски, не лобисти на лотарията. За

...
Ние сме привърженици на Левски, не лобисти на лотарията. За
Коментари Харесай

Феновете на "Левски": Клубът е заложник на бизнес интереси и има намеса на държавата

Ние сме последователи на " Левски ", не лобисти на лотарията. За страдание в последните десетилетия клубът се е трансформирал в пленник на тежки бизнес ползи ", по този начин ръководителят на Националния клуб на последователите на " Левски " (НКП) Степан Хиндлиян изрази позицията на ентусиастите по проблема с предлагането за национализиране на лотарията и притежателя на сините Васил Божков.

След извършена среща с предприемача през уикенда, почитателите на " Левски " желаеха да се срещнат и с премиера Бойко Борисов " обезпокоени за бъдещето на клуба ".

" Искаме среща с Борисов, не тъй като господин Божков ни е посъветвал,а водени от концепцията, че в последните години има интервенция на страната в ръководството на " Левски ". Най-вече от това по какъв начин се предава собствеността на клуба ", сподели още Хиндлиян в предаването " Тази заран " по Би Ти Ви.

" Ако тези 50 милиона лв., които засяга министър Кралев, ще оправят спорта, въпросът е за какво не се одържавява бизнесът на притежателя на " Литекс ", който играе в София или на " Лудогорец " господин Домусчиев ".

" От тези 50 милиона може да стане един стадион " Българска войска " да вземем за пример. Не би било лицеприятна панорама, в случай че хиляди почитатели на " Левски " излязат да стачкуват по улиците ", сподели още Хиндлиян.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР