”Ние сме политически опоненти с г-жа Фандъкова, но човек трябва

...
”Ние сме политически опоненти с г-жа Фандъкова, но човек трябва
Коментари Харесай

Борис Бонев, който примами хиляди наивници, вече е част от антуража на Фандъкова и ГЕРБ

”Ние сме политически съперници с госпожа Фандъкова, само че човек би трябвало да има храброст и достолепие, с цел да застане с политическия си конкурент и да работят тогава, когато работата е в интерес на целия град и хората в него”, заяви Нюз. бг.

Това съобщи ръководителят на гражданската организация "Спаси София " Борис Бонев при представянето на плана за промяна на основни булеварди и улици в столицата. По думите му планът е изчерпателен и се взема решение казусът на една цяла зона и на всички участници в придвижването. Трябва всеки да има опцията да се придвижва както му е комфортно. Това е план, който е в унисон със актуалните и най-модерни способи за систематизиране на общественото пространство, изключително в подтекста на ковид, посочи Бонев.

Според него София има редкия късмет да не изостава, а да бъде дружно с първенците в Европа във връзка с реализирането на сходен вид планове. Той показа къса скица на велосипедното придвижване в столицата и съобщи, че с построяването на велосипедни алеи на бул. "Патриарх Евтимий " е връзката да се направи мрежа. Ако няма мрежа, няма да има и велосипедисти. Когато се построи всички - велосипедистите ще дойдат, по думите на Бонев.

Той беше безапелационен, че от Центъра за градска подвижност незабавно са дали обещание, че незабавно откакто буслентите бъдат обособени по бул. "Патриарх Евтимий ", ще бъдат изменени написания на тролейбусите. Няма да има проблем за автомобилното придвижване, увери Борис Бонев.

Основното е, че демонстрираме с плана, че и в София може да има булеварди и планове на столицата, които могат да бъдат употребени от всички. Бонев показа и интерпретация на герба на София, с който всички участници на придвижването и на пътното платно могат да съжителстват дружно, както и София да бъде град за всички.

"Вървим по един доста добър своевременен и доста добър път по тази причина София да се трансформира в град за хората ", акцентира той. Очаква се да бъдат построени и първите в столицата виенски вид спирки. По този метод велоалеята, която ще бъде в обсега на спирките на градския превоз, ще бъде повдигната, с което би трябвало да стане ясно на велосипедистите, че не са с преимущество и би трябвало да разрешат на слизащите и качващите се в градския превоз да преминат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР