"Ние сме перфекционисти както в архитектурното проектиране на жилищни сгради,

...
"Ние сме перфекционисти както в архитектурното проектиране на жилищни сгради,
Коментари Харесай

Артекс твърди, че няма нужда от политически тласък

"Ние сме перфекционисти както в архитектурното планиране на жилищни здания, по този начин и в строителния развой като цяло и по тази причина нямаме потребност от политически подтик, с цел да вършим бизнес ".

Това се споделя в позиция на строителната компания "Артекс ", която е в центъра на проблема с нови парцели на високопоставени политици като Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева от ГЕРБ. В писмото се показва, че за компанията в никакъв случай не е било приоритет какво е служебното състояние и политическите пристрастия на клиентите ни. Фирмата чака да не бъде въвличана в предизборна реторика.

Позицията бе публикувана няколко часа след следващия епизод от журналистическите следствия за парцелите на ГЕРБ. По-рано "Свободна Европа " заяви, че с помощта на тези ремонти в Закона за устройство на територията, признати от Народното събрание през 2017 година, "Артекс " съумява да осъществя знаковия си план – 34-етажен небостъргач в столичния квартал "Лозенец ", който сега още се строи. Поправките са импортирани от депутати от групата на ГЕРБ, прецизира изданието.

Публикуваме цялото изказване на компанията:

Името на нашата чисто българска строително-инвестиционна компания - "Артекс Инженеринг АД ", която от 25 години на пазара е синоним на качество, уместност и правда попадна в непознат медиен сюжет.

В хилядите проектирани и издигнати от нас жилища живеят фамилии с разнообразни специалности. За компанията ни в никакъв случай не е било приоритет какво е служебното състояние и политическите пристрастия на клиентите ни. Всеки, който познава нашите планове и механизма на продажби, ще удостовери, че законът и пазарните правила, са тези, които от 25 години държат "Артекс " в най-светлата част на строителната промишленост.

Ние сме перфекционисти както в архитектурното планиране на жилищни здания, по този начин и в строителния развой като цяло и точно това е разпознаваемият почерк на "Артекс ".

Именно по тази причина ние нямаме потребност от политически подтик, с цел да вършим бизнес. Един дом, който построява "Артекс ", е за десетилетия напред, в който да живеят генерации наред. Проектираме и строим като за внуците и правнуците на клиентите си.

За страдание, българските политици - някогашни, сегашни и бъдещи, възнамеряват живота ни единствено в границите на своя мандат. И това е огромната разлика сред всеки виновен бизнес и политическата класа.

В тази връзка "Артекс " чака да не бъде въвличан в предизборна реторика, тъй като нашият сериозен престиж е единствено на архитектурно-строителния, а не на политическия терен. Ако има подозрение за законността на която и да е направена договорка с клиентите на "Артекс ", контролните органи могат да ревизират - всички документи са на тяхно разположение.

За "Артекс " най-важното е всяко семейство, всеки наш клиент да получи дом на естетика, мир и наслада, планиран и издигнат с професионализъм и извънредно качество по международните стандарти от компанията ни. Тогава считаме, че сме изпълнили предоставената ни задача и сме оставили същински почтена следа за богатството на гражданското общество и България ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР