Ние сме партия, базирана на ценности и принципи. Ако някой

...
Ние сме партия, базирана на ценности и принципи. Ако някой
Коментари Харесай

Никой не може да ни се обади по телефона и да ни каже какво да правим: Кирил Петков

" Ние сме партия, основана на полезности и правила. Ако някой ги нарушава, ние ще подлагаме на критика. Не сме в политиката, с цел да бъдем другари или врагове с някого. Ние сме в политиката, с цел да става животът на българските жители по-добър. " Това съобщи пред bTV съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Той съобщи, че са влезнали в политическите процеси с дела и са останали самостоятелни от никого.

" Заради това сме неуместни. Никой не може да ни се обади по телефона и да ни каже какво да вършим, както са привикнали ", съобщи той в коментар на изострените им връзки с президента Румен Радев.

" Реториките нямат значение. Имат значение дейностите на служебното държавно управление през последните два месеца. Последното огромно отчаяние беше към Българската банка на развиване, от която е откраднат 1 милиарда, а тази сума е разпределена сред 8 компании ", съобщи Петков. 

" Всички капацитети на България са тук. Страната ни би трябвало пораства с голяма скорост и да сме едни от най-проспериращите, имаме умни хора, условия за туризъм, а това не се случва ", сподели още съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР