"Ние сме отговорни хора и виждаме колко голяма е опасността

...
"Ние сме отговорни хора и виждаме колко голяма е опасността
Коментари Харесай

Нинова разкритикува остро правителството: Купонът свърши

"Ние сме виновни хора и виждаме какъв брой огромна е заплахата за стопанската система и здравето за българите. В такива моменти демонстрираме тази отговорност. Председателският съвет не беше елементарен ".

Това съобщи в ефира на bTV Корнелия Нинова по отношение на единомислещо признатите ограничения против разпространяването на COVID-19 у нас.

"Купонът свърши е откъс на ген. Мутафчийски, аз го допълних, че е време за съответни дейности. Очаквам държавното управление да даде финансови планове какво се случва с бюджета на страната ", разяснява още тя.

"Някои текстове в Закона за ограниченията за изключителното състояние демонстрират, че даже в този миг държавното управление не може да прави политика в грижа за хората.

Предложихме няколко съответни неща. Първото, което се веселя, че е признато в закона, който оферират ръководещите, е да спрат да текат периодите по каузи ", сподели още Нинова. По думите й второто е не за данъчна почивка, а за заледяване на заплащанията: ток, вода, парно.

На въпрос дали ще се актуализира бюджета, Нинова отговори: "Засега не. Ако желаете да поговорим за това, което към този момент е реалност, а не просто да позволяваме, което ще се случи ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова разяснява Закон за ограниченията за изключителното състояние. "Има положителни текстове, само че има и текстове, които са безусловно неприемливи. Показват, че даже в този миг държавното управление не може да прави политика в грижа за хората. Например има положителни текстове за тези периоди, за които ви споделих, че се отсрочват ", уточни още Нинова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР