Ние сме от хората, които не се интересуват от коментарите

...
Ние сме от хората, които не се интересуват от коментарите
Коментари Харесай

Благо и Златка заговориха за пръстена от Биг Брадър!

Ние сме от хората, които не се интересуват от мненията в Инстаграм и от жълтите медии. Ако не са околните ни, с цел да ни осведомят, просто гледаме един в различен. Това съобщи пред Мон Дьо Златка Райкова. До нея бе и обичаният й Благой Георгиев.
"Ако се връзвах на това, което чета за нас, щях да съм се самоубил доста от дълго време. Тя, децата ми, фамилията ми, родителите и брат ми са хората, на които най-вече държа. Не знам по какъв начин нямаше смъртни случаи след нашата връзка не знам. Аз не съм доста долюбван в България, а и тя не е ", съобщи Благой.
"Няма човек, който да ни е видял и да не ни се е зарадвал. Всички хора ни стопират и ни споделят, че сме били доста сладки в "Биг брат " ", показа още Благо.
Златка пък разяснява някогашния си Георги, който в изявление преди месеци сподели доста неприятни думи и за двамата: "Ако един човек е признателен, че се е отървал от мен, няма да дава сходни изявленията. Аз мога да кажа моята позиция - имам неточност, която позволих и тя е, че не се разделих с него. Това, че съм споделила неведнъж, освен пред него, че не желая да ми предлага брак, очевидно го накара да го направи ефир. Съжалявам, че трябваше да кажа "да " в народен ефир ", призна тя.
"Аз съм дал всички права на моята адвокатка, която към този момент е завела каузи и ще съди всички, които се пробват да опетнят моето и името на Злати. Аз съм завел каузи против всички сайтчета и вестничета, на които единствено датата е вярна. Завел съм и против хора, които са пробвали да опетнят името ми ", съобщи Благо, само че не призна дали има заведено дело и против някогашния на Златка - Георги. Той добави, че е завел дело против Венци Стефанов поради негово изявление.
"Георги е затворена страница за мен от повече от половин година. Ако не си беше разрешил да дефинира Благо с избрани думи, щях да запазя безмълвие ", призна още русокоската.
"Абе, в случай че един мъж има жена до себе си, то тя е табу за мен. Не съм опрял до такава степен да извършвам кражба на някого дамите ", сподели нервно Джизъса.
"Смятам, че на такива хора би трябвало да извиним ", съобщи Златка.
"На всички би трябвало да се прости. Всеки прави неточности. Ако желаят всички да ни ненавиждат, ние със Злати се обичаме. Защо двама души да не могат да се обичат ", завъртя отново диалога към тях Джизъса.
"Всеки го вижда както му е преференциално и комфортно. Те си мислят, че щом сме известни и сме имали връзки зад тила си, не можем да се обичаме. Това обаче не е по този начин ", добави тя.
"Не знам къде е пръстенът, който желаех от Биг Брадър. Загубих го в Къщата. Как да й желая ръката, като го нямаше пръстенът? Затова не предложих в предаването. Освен това, това е доста значима крачка и би трябвало да е пред най-близките хора ", оправда се Благой за това, че нямаше годеж в Къщата, макар че изиска от Брадъра пръстен.
"Изневяра не бих дал прошка в никакъв случай. Ще простя де, само че повече няма да сме дружно ", сподели той.
"Аз доста държа на уважението към мен и към родителите ми. Повече би трябвало да ме почитат, даже в сравнение с ме обичат ", съобщи Златка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР