Ние сме най-могъщата страна в света и ставаме все по-могъщи,

...
Ние сме най-могъщата страна в света и ставаме все по-могъщи,
Коментари Харесай

Путин предпочиташе Клинтън за президент, но се разбираме добре, обяви Тръмп

" Ние сме най-могъщата страна в света и ставаме все по-могъщи, тъй като аз държа доста на армията. Например, в случай че Хилари беше спечелила, числеността на армията ни щеше да намалее с една десета, " сподели Тръмп в изявление за Си Би Ен. " Защо тогава той (Путин) ще избира мен? От първия ден желаех мощна войска, а той не би желал това. "

Държавният глава добави, че прави доста неща, които " са тъкмо противоположното на това, което (Путин) би желал. " Попитан за срещата си с съветския президент в Хамбург той сподели, че се е схванал " доста, доста добре " с него, само че повтори, че Путин не е имал аргументи да му оказва помощ. " Когато желая (да произвеждаме) голямо количество сила - нови мощности за въглища, газ, фракинг, всички неща, които той не би харесал - никой не загатва това. "

Самият Путин разгласи след срещата в петък, че " телевизионният Тръмп " е доста друг от този в същинския живот и че има очаквания двамата водачи да работят добре дружно.

" Направихте ли го, господин Путин? "

В настрана изявление за " Ройтерс " Тръмп изясни и че прекарал първите 20 или 25 минути от траялата два часа среща, обсъждайки въпроса за хипотетичната съветска интервенция в изборите. Американските служби оповестиха в отчет, че считат за доста евентуално Москва да е поръчала хакерската офанзива против щаба на демократите по време на предизборната акция.

" Казах: " Направихте ли го? " Той сподели: " Не, не го направих. Категорично. " Тогава го попитах повторно по напълно друг метод. Каза " не ", " изясни Тръмп. Попитан има вяра ли на Путин, той изясни: " Вижте, нещо се случи и би трябвало да открием какво е, не можем да позволим такова нещо да се случи в изборния ни развой. Трябва да разберем какво се е случило. "

За " Ройтерс " Тръмп изясни и че не упреква сина си за срещата с съветска адвокатка по време на акцията и даже оправда дейностите му: " Много хора биха постъпили като него. " Той добави, че схванал за случилото се едвам преди няколко дни.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Президентът Тръмп (475)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР