Ние сме най-малката партия и математиката за правителство излиза и

...
Ние сме най-малката партия и математиката за правителство излиза и
Коментари Харесай

ИТН към Мария Габриел: Няма да дадем безусловна подкрепа

" Ние сме най-малката партия и математиката за държавно управление излиза и без нас. Ние ще дадем поддръжка единствено, в случай че предложенията и посоката на развиване бъде вярна. Така че не ни разглеждайте като безусловна поддръжка. Все още не сме ви дали поддръжка, а ви предстоят тежки диалози за финансите и с Българска социалистическа партия и Политическа партия, които са много левичарски ".

Това предвижда Тошко Йорданов от Има Такъв Народ с номинираната от ГЕРБ за министър председател Мария Габриел.

В срещате вземат участие и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, Томислав Дончев, ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

В изпълнителната власт би трябвало да има специалисти, а не политически назначени лица. Това разяснява на срещата сред ГЕРБ-СДС и Има Такъв Народ Тошко Йорданов. Той обаче добави: „ Понякога не разбирам по какъв метод водите договарянията за този предстоящ кабинет ”.

„ За нас е значимо и би било по-правилно в тази конюнктура страната да има постоянно определено държавно управление с по-широка поддръжка от повече партии. Една партия не може да ръководи сама ”, добави Йорданов.

„ Много значимо е каква стратегия ще извършва това държавно управление. Ние поддръжка бихме дали за съответни неща и съответна посока на развиване на страната. Не ни разглеждайте като безусловна поддръжка ”, безапелационен е още той.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР