Ние сме нация уникална: Дадохме на най-простите, арогантните и безчовечните

...
Ние сме нация уникална: Дадохме на най-простите, арогантните и безчовечните
Коментари Харесай

БАРЕКОВ ЗА НАГЛОСТТА НА БОРИСОВ КЪМ БЕЗРАБОТНИТЕ: Дадохме на най-простите, арогантните и безчовечните да ни управляват!

Ние сме нация неповторима: Дадохме на най-простите, арогантните и безчовечните да ни ръководят с гласа на посредствените нагаждачи и с частичната поддръжка в обособени времена на прослойката на интелигентните...Това написа в своя фейсбук профил евродепутатът Николай Бареков във връзка изявленията на премиера Бойко Борисов,че в България няма безработица и безработните не работят, тъй като не желаят.

Ето и целия коментар:

230 000 българи публично безработни. Един град като Пловдив от 18 до над 60-годишни жители е това. 2 500 000 българи избягали в чужбина в търсене на прехранване и почтено възнаграждение. Горе-долу толкоз останаха етническите българи в рамките на Родината. И съгласно премиера (3-ти мандат незавършен и недозапочнат) Бойко Борисов от Банкя тези българи не работят, тъй като не желаят! Тоест "мързи ги "! Сталин и Хитлер с техните трудови лагери в Сибир и Освиенцим ряпа да ядат. Ако не беше Европата, Бай ви Ганя (Бойко) от дълго време да ги е въдворил.

Ние сме нация неповторима: Дадохме на най-простите, арогантните и безчовечните да ни ръководят с гласа на посредствените нагаждачи и с частичната поддръжка в обособени времена на прослойката на интелигентните (Радан, Доган, Волен, и моя благосклонност в тази редица....).
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР