Ние сме на всеки километър - ЧРД 75 на Ламбо,

...
Ние сме на всеки километър - ЧРД 75 на Ламбо,
Коментари Харесай

Въдворете Луна на 4-ти километър

Ние сме на всеки километър - ЧРД 75 на Ламбо, а Луна - на Четвърти километър. Диагонозата, сложена от братята не е от през вчерашния ден. Помни се по какъв начин още на фолк фестивала Златния Мустанг през 2000 година публиката в Двореца на културата и спорта кой знае за какво викаше името на и.д.блондинката не като Лу-на, Лу-на, а като Лу-Да, Лу-Да. Всеки може да види и да чуе тези усмивки от старите ленти.

Нещата обаче ескалират, както се видя в Биг Брадър Моуст Уонтед. Десетки минути принуждение и грозни думи от екрана на национална телевизия във вечерния праймтайм, когато гледат всевъзможни хора - и деца, и неуравновесени, и нарушители, отново мина безнаказано от Съвет за електронни медии, който другояче морализаторства с мотив и без мотив, та и всякакви там другарки от органа чак се месят и в политиката...

Апропо, в този момент разбрахме и новото наименование на Биг Брадър Ол Старс. Явно се назовава Моуст Уонтед, тъй като вътре са търсени от разнообразни институции. Луна най-малко излезе. Нека я въдворят на Четвърти километър!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР