Ние сме на мнение, че иранското споразумение не е съвършено,

...
Ние сме на мнение, че иранското споразумение не е съвършено,
Коментари Харесай

Меркел: Всички в ЕС сме зад иранското споразумение

Ние сме на мнение, че иранското съглашение не е напълно, само че би трябвало да останем в него. Това съобщи немският канцлер Ангела Меркел преди началото на срещата на върха Европейски Съюз - Западни Балкани, която стартира в София.

"Всички от Европейски Съюз поддържат това съглашение и споделят, че би трябвало да останем, на тази база би трябвало да продължим договарянията ", съобщи тя.

Тя преповтори и че в връзките със Съединени американски щати не би трябвало да има бариери.

"Насочихме взор върху търговията. Имаме взаимна позиция по връзките със Съединените щати по какъв начин би трябвало да отвърнем реципрочно на бариерите, които се слагат пред нас и през днешния ден ще се занимаем с въпроса за Западните Балкани ", съобщи Меркел. Всички ние желаеме да имаме едни сигурни Западни Балкани, които да се развиват стопански за в бъдеще, разясни още немският канцлер пред публицистите.

Господин Бойко Борисов като министър-председател на България извърши доста работа по този въпрос. Ние всички желаеме да имаме едни сигурни западни балкани, които да се развиват отлично стопански вбъдеще, сподели още Меркел

В отговор на въпрос стана ясно, че Меркел е в течение и по тематиката с българските превозвачи. "Ще продължим договарянията, деликатно изслушахме българската страна. Държим на положително обществено състояние на водачите ", акцентира тя.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР