Ние сме като Кобрата, ставаме и продължаваме напред, когато ни

...
Ние сме като Кобрата, ставаме и продължаваме напред, когато ни
Коментари Харесай

Борисов към ГЕРБ: Ние сме като Кобрата - продължаваме напред

Ние сме като Кобрата, ставаме и продължаваме напред, когато ни ударят, разгласи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов пред хиляди деятели на ГЕРБ на централното им предизборно събитие в зала " Арена Армеец ". " Видяха, че духът на ГЕРБ се върна. Изядохме си шамарите, партията си взе поуките, подвигна се ", продължи Борисов в надъхващо слово към съпартийците си седмица преди евроизборите, обсъждани като тест за ръководещата партия след оставките и свадите към " Апартаментгейт " и къщите за посетители.

" Имаме още доста сила да си довършим мандата ", заявява Борисов и добави: " Поставям си съществена цел неведнъж нарастване на приходите ".

По традиция, централното предизборно събитие на ГЕРБ мина огромно и импозантно. Най-високият посетител на форума бе германецът Манфред Вебер, претендент на ЕНП за нов ръководител на Европейската комисия. Той бе посрещнат уместно от цялото държавно управление, претендентите за евродепутати, членове и симпатизанти на ГЕРБ, кметове на партията, пристигнали от цялата страна с рейсове.

Борисов влезе в залата дружно с Вебер, следван от водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов и шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който през последния месец съзнателно се скри от новинарския поток след абсурда " Апартаментгейт ". Всички те бяха посрещнати с овации.

Присъстващите в залата към 15 хиляди дущи неведнъж подвигаха плакати с името на Вебер и слогана му в акцията му за претендент за ръководител на Европейска комисия - " The power of we ", с цел да го посрещнат " както прилича ". След това от няколко входа влязоха " 100 каба гайди " и свирейки минаха през цялата зала и се качиха на сцената. Едва след осъществяването им пристигна ред на химните на България и Европа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР