Ние сме изключително притеснени, затова че между институциите се води

...
Ние сме изключително притеснени, затова че между институциите се води
Коментари Харесай

Гешев: Има репресии срещу роднини на магистрати

Ние сме извънредно обезпокоени, по тази причина че сред институциите се води война, само че не по виновност на прокуратурата, която прерасна в персонална вендета и репресии против родственици на магистрати. Това разяснява след срещата, отдадена на спецправосъдието, основният прокурор Иван Гешев.

Той не пожела да приказва повече и да каже за кои лица става въпрос.

Ще прикани останалите управляващи и институции да работим дружно, тъй като сме извънредно обезпокоени за наклонността за взрив на престъпността, която виждаме. Виждаме по какъв начин София още веднъж се цялостни мигранти, виждаме по какъв начин се възражда проведената престъпност, по какъв начин се възраждат телефонните лъжливи, корупцията - битовата такава, в която държавни служби обикалят да им събират такси по павилионите. Тези проблеми бяха въведени в едни граници ", разяснява Гешев.

Призовавам да работим за българските жители, които ни заплащат заплатите, сподели основният прокурор.

На въпрос за изявления, че по Плана за възобновяване и развиване няма България да получи пари, до момента в който няма промяна в правораздаването, Гешев отговори: " Това е следващата политическа неистина. Знам по какъв начин се е случило всичко. Лъжа е, че касае персонално основния прокурор. Тези същите политици обикалят по медиите и споделят " Европа желае промяна на основния прокурор ", ние злепоставяме страната за реализиране на персонални ползи ".

" Бих се отдръпнал когато преценява, че не съм потребен на прокуратурата и, че лъжите, които се изсипват - в случай че се окаже нещо правилно. Аз като прокурор съм си приключил работата и не могат да намерят нищо, а се занимават с компромати, доноси. Не съм вярвал, че министерство, което не е Министерство на вътрешните работи, ще събира доноси против магистрати ", добави основният прокурор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР