Ние сме истински щастливи и влюбени, заяви пред Vanity Fair

...
Ние сме истински щастливи и влюбени, заяви пред Vanity Fair
Коментари Харесай

Меган Маркъл за връзката си с принц Хари: Ние сме истински щастливи и влюбени

Ние сме същински щастливи и влюбени, съобщи пред Vanity Fair приятелката на принц Хари – Меган Маркъл. Американската актриса, която изгря на корицата на новия брой на списанието, в никакъв случай преди не е говорила обществено за връзката си с петия по ред кандидат за английската корона.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА, КОЯТО ОТКРАДНА СЪРЦЕТО НА ПРИНЦ ХАРИ

Meghan Markle, Wild About Harry! - Vanity Fair https://t.co/eRgIXD3kHO pic.twitter.com/ZdCx7NIBOu
— Jadia patel (@PatelJadia) 5 септември 2017 година

Меган обаче е безапелационна – държи любовта й с Хари да стои надалеч от медийните прожектори. „ Ние сме влюбена двойка. Ще пристигна времето, когато ще излезем обществено, с цел да се представим като такава, ще разкажем нашата история. Но в този момент е единствено нашето време. То е толкоз особено “, споделя тя пред изданието.

Таблоиди: Принц Хари е влюбен до уши, стяга женитба (СНИМКИ)

Prince Harry's girlfriend @meghanmarkle says they're in love. Details @TODAYshow (photo: Peter Lindbergh exclusively for @VanityFair) pic.twitter.com/YkRN6xlWx2
— Kate Snow (@tvkatesnow) 5 септември 2017 година

Половинката на Хари счита, че известността, която закупи към връзката си, не я е трансформирала. „ Хората, които са покрай мен и ме познават, знаят коя съм аз. Останалото е просто звук “, споделя тя.

Ето по какъв начин би изглеждало бебето на принц Хари и Меган Маркъл (ВИДЕО)

Meghan's photoshoot for Vanity Fair! pic.twitter.com/hThBmYn88W
— Meghan Markle Daily (@meghanmdaily) 5 септември 2017 година

Принц Хари води обичаната си на сантиментално странствуване (СНИМКИ/ВИДЕО)

Миналия месец двойката се насочи на сантиментално странствуване, с цел да отпразнува 36-ия рожден ден на красивата брюнетка. Приключенският дух не е единствената обща линия в характерите им – двамата се занимават с щедрост и поддържат редица дела. По тематиката Принц Хари и Меган Маркъл се готвят да живеят дружно? Принц Хари и Меган Маркъл на женитба в Ямайка (СНИМКИ) Принц Хари срещнал Меган Маркъл с херцогиня Катрин и дребната Шарлот Меган Маркъл – холивудската хубавица, която е на път да стане принцеса
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР