Ние сме готови да воюваме срещу Хизбула, това заяви израелският

...
Ние сме готови да воюваме срещу Хизбула, това заяви израелският
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Готови сме да воюваме срещу Хизбула

" Ние сме подготвени да водиме война против " Хизбула ", това съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, представен от мигнюз.

Министър-председателят посети през днешния ден военно отделение в град Кирят Шмона, в северната част на Еврейската страна. Той сподели пред бойците, че страната му не желае директен спор с основаната в Ливан проиранска милиция. " Ние обаче сме подготвени да водиме война против " Хизбула ", в случай че тя ни нападне, както направи Хамас на 7 октомври, сподели той.

Поделението бе обстреляно през днешния ден от Ливан. Атаката бе отговор на убийството на командира от " Хизбула " Джавад ал Тавил.

" Ние ще създадем всичко допустимо, с цел да създадем и северната ни граница сигурна, както вършим и в южните елементи на Държавата Израел ", добави министър председателят, като визираше интервенцията на военните против палестинската терористична формация Хамас в линията Газа.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР