Ние сме готови да вдигнем цяла България на крак. Това

...
Ние сме готови да вдигнем цяла България на крак. Това
Коментари Харесай

Системата ни убива: Готови сме да вдигнем цяла България на крак

Ние сме подготвени да вдигнем цяла България на крайник. Това сподели Вера Иванова на митинг пред Народното събрание „ Оставка на всички! ", проведен от „ Системата ни убива " против избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Това е начало на серия митинги! Ние майките на деца с увреждания от „ Системата ни убива " нямаме политически пристрастия, само че и не поносим и срам заради фашизоидните прояви на Симеонов. Миналата година го доказахме и показахме по какъв начин се стачкува. Протестът ще продължи и в понеделник 25 ноември от 18 часа с автошествие, блокиране и гражданско непокорство. Отново ще опитаме да събудим гражданската съвест. Този път за оставка на всички! ", гласеше информацията за митинга в обществените мрежи.



„ Заради назначението на Валери Симеонов за зам.-председател на Народно събрание, за издигането му в пост още по-висок от това, което беше като вицепремиер в деня, в който ние го свалихме и гласоподаваха неговата оставка предходната година по това време. Заради гаврата, поради подигравката с нас, подигравката с целия български народ, по тази причина сме тук и желаеме оставката на всеки един народен представител дал своя вот поименно, натиснал бутона „ за ". Ако не си подадат тези 106 депутати оставката, ние ще продължим до момента в който не се разтури цялото Народно събрание ", сподели Иванова.
Тя добави, че към този момент майки от цяла България, майки на деца с увреждания звънят и са подготвени да вдигнат цяла България на крайник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР