Ние сме готови да вдигнем цяла България на крак. Това

...
Ние сме готови да вдигнем цяла България на крак. Това
Коментари Харесай

Майките: Протестираме, докато не се разтури целият парламент

Ние сме подготвени да вдигнем цяла България на крайник. Това сподели Вера Иванова на митинг пред Народното събрание ”Оставка на всички! ”, проведен от ”Системата ни убива ” против избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание.
" Това е начало на серия митинги! Ние, майките на деца с увреждания от " Системата ни убива” нямаме политически пристрастия, само че и не поносим и срам заради фашизоидните прояви на Симеонов. Миналата година го доказахме и показахме по какъв начин се стачкува.

Протестът ще продължи и в понеделник 25 ноември от 18 часа с автошествие, блокиране и гражданско непокорство. Отново ще опитаме да събудим гражданската съвест. Този път за оставка на всички!”, гласеше информацията за митинга в обществените мрежи.

" Заради назначението на Валери Симеонов за зам.-председател на Народно събрание, за издигането му в пост още по-висок от това, което беше като вицепремиер в деня, в който ние го свалихме и гласоподаваха неговата оставка предходната година по това време. Заради гаврата, поради подигравката с нас, подигравката с целия български народ, по тази причина сме тук и желаеме оставката на всеки един народен представител дал своя вот поименно, натиснал бутона " за ". Ако не си подадат тези 106 депутати оставката, ние ще продължим до момента в който не се разтури цялото НС”, сподели Иванова.

Тя добави, че към този момент майки от цяла България, майки на деца с увреждания звънят и са подготвени да вдигнат цяла България на крайник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР