Ние сме единствените, които не се отмятат от това, което

...
Ние сме единствените, които не се отмятат от това, което
Коментари Харесай

Виктория Василева, ИТН: Трети мандат няма да подкрепим

Ние сме единствените, които не се отмятат от това, което сме говорили. Заявихме ясно и изрично, че трети мандат няма да подкрепим. Това сподели Виктория Василева от Има Такъв Народ след политическите съвещания при президента Румен Радев.

" Никой не може да ни упрекна, че си сменяме мнението през ден. Няма политическа логичност да не поддържат останалите държавно управление, препоръчано от най-голямата парламентарна партия, а в това време да чакат от нас да подкрепим последващо държавно управление на малцинството, което необичайно за какво ще ръководи с плаващи болшинства, в което ние също бяхме упреквани ", изясни тя.

„ Ние сме единствените, които през цялото време не се отмятаме от това, което сме говорили – за разлика от нашите сътрудници от другите политически партии. Никой не може да ни упрекна, че ние си сменяме мнението през ден или че предния ден можем да работим с един, а не идващия ден - не “, добави тя.

Василева разяснява и апела на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов да поддържат служебното държавно управление във връзка със засиления миграционен напън. „ Независимо от всички политически напрежения и игри, има неща, които са над всеки един от нас. Това са извънредно тежки национални проблеми, какъвто е казусът с мигрантската рецесия, която доста скоро може да почука на нашата врата. Нормално е да постъпим по този начин, както се чака от едни виновни български жители, и да подкрепим тези старания на държавното управление, които са ориентирани към справяне с съответно тези проблеми “, уточни тя.

От Има Такъв Народ обясниха и поддръжката, която обявиха, че ще дадат на служебния кабинет. Василева съобщи, че това е разумно поради обстановката с възможен бежански напън и добави, че в такъм миг би трябвало да се поддържат решения в тази тенденция.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/1308432819558917
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР