Ние сме единствената кандидатпрезидентска двойка, която отстоява българския национален интерес.

...
Ние сме единствената кандидатпрезидентска двойка, която отстоява българския национален интерес.
Коментари Харесай

Мария Цветкова: Ние сме единствената кандидатпрезидентска двойка, която отстоява българския национален интерес

Ние сме единствената кандидатпрезидентска двойка, която отстоява българския народен интерес. Искаме да променим образа на тази институция. Това сподели претендентът за вицепрезидент на ВМРО-БНД Мария Цветкова в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По думите й Вътрешна македонска революционна организация продължава да бъде поръчител за българската идея в Македония и ще продължи да отстоява позицията Македония да не стартира договаряния за участие в Европейския съюз, в случай че това е за сметка на българския народен интерес. „ Виждаме обаче, че има партии, които лобират тъкмо за противоположното. Свидетели сме на всекидневен напън от страна на Съединени американски щати, на Европейската комисия и парламент Македония да бъде час по-скоро. Аз не съм сигурна, че те не схващат защо става въпрос, по-скоро не се интересуват от нашата история ", разяснява Цветкова.

Според нея имунизацията е въпрос на осведомен избор и би трябвало да бъде доброволна. Въвеждането на зелените документи е дискриминационна мярка, счита тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР