Ние сме души, облечени в човешки тела. Колкото повече живеем

...
Ние сме души, облечени в човешки тела. Колкото повече живеем
Коментари Харесай

Има цели 8 архетипа души – проверете каква душа притежавате

Ние сме души, облечени в човешки тела. Колкото повече живеем и прекосяваме през житейските провокации, толкоз по-лесно разбираме каква е нашата задача тук, какви са качества и страните, по които би трябвало да поработим. Може би ще разберете по-добре себе си, в случай че опознаете душата си. За задачата сме подбрали 8 архетипа души. Вижте коя е вашата.

Шаманът – тези персони носят остарели души, пропити с мъдрост. Обичат да показват интелигентността си. Притежават невзискателност, която също демонстрират понякога. Умеят да се възползват от качествата си и това е тяхно право. Така живеят по-леко и умерено.
Защо вашата ДУША е избрала ТОЗИ живот, с цел да се прероди
Според специалистите по езотерика и биоенергия ние, хората, сме способни да избираме къде да се родим и каква да е нашата орис. Има някол...
Прочети повече
Занаятчията – хора-творци, те непрестанно се занимават с нещо, с което показват същността си. Изпитват потребност да творят и постоянно са сполучливи. Те не схващат тези, които нямат гений, за тях е неразбираемо по какъв начин те живеят живота си.

Мъдрецът – тези хора са изобретателни, постоянно актьори. Обичат шумните компании, заниманията и имат ужасно възприятие за комизъм. Крият мъдростта зад чара си. Трудно стават съществени, пазарувам разсъжденията за себе си.

Кралят – хората с царска душа са родени водачи. Силни и смели, доста самоуверени, поради които от време на време наподобяват надменни в очите на близките. Тези хора са перфекционисти. В работата си могат да бъдат изискващи, изключително в случай че са на управителни позиции.

Свещеникът – тяхната задача е да оказват помощ на хората, да ги въодушевяват и стимулират. Винаги може да се обърнете към тях за съвет или помощ. Трябва да внимават обаче, тъй като са склонни да се вслушат в егото си на моменти.
7 знака, които подсказват, че не тялото, а душата ви е изтощена
Случвало ли ви се е да желаете да се махнете далеко от всеки и от всичко? Най-вероятния отговор е да. И няма по какъв начин да е иначе. Всеки ч...
Прочети повече
Сървърът – тези хора обожават природата и гледат колкото се може повече да са към нея. Винаги ще ви оказват помощ, стига да е по силите им. Често се разочароват, тъй като са доста наивни. Трудно им е да споделят не.

Ученият – интелигентни персони, които желаят да опознаят света към себе си, все учат нещо, все разгадават мистерии. За тях нищо не остава загадка. Те не са скромни, само че и има за какво. Самочувствието им е с покритие.

Воинът – те се борят с житейските провокации самоуверено. Следват задачите си, амбициозни са. Имат мощно изразен характер. Гневът им може да им навлече неприятности, само че и да ги накара да решат проблемите, които толкоз ги мъчат.

След като разбрахте малко повече за всеки тип душа, може би ще разберете по-добре и себе си, в случай че сте се чудили за какво подхождате в дадена обстановка по един или различен метод. Душата е тайнственост, необятна мощ, която ни се разкрива лека-полека. Опознайте своята и ще останете изумени.
БЪРЗ ТЕСТ: На какъв брой години е душата ви?
Всеки един от нас се усеща на напълно друга възраст от тази, която е сега. Понякога многото проблеми ни карат да се усещаме...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР