Ние сме длъжни да правим всичко възможно София да расте,

...
Ние сме длъжни да правим всичко възможно София да расте,
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Проблем с кандидатите за кметове нямаме

Ние сме длъжни да вършим всичко допустимо София да пораства, само че да не старее. Ремонтите са чакани от хората. Общинския съвет подкрепихме най-мащабната капиталова стратегия за ремонт на тротоари. Предивидихме пари за хора, които да управляват на място ремонтът на тротоарите. 

Това съобщи ръководителят на Столичният общински съвет Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

По думите му Борис Бонев съобщи своята фантазия да бъде кмет на София. 

Рано е да приказваме за предизборна акция за локалните избори. Аз съм ръководител на общинския съвет от година и половина и през множеството време, ние сме в акция за националния избор. Ние сме определени да управляваме града и решаваме проблеми, които изникват всекидневно. Проблем с претендентите нямаме, както на локално, по този начин и на национално равнище. Имам тежка работа, която се пробвам да правя. Не са водени разгвоори за кандидатурата ми за кмет. Смисълът за мен да бъда определен е да свърша нещо, уточни Георгиев. 

Председателят на СОС разгласи, че ще бъде построена най-гоялмата спортна зала в столицата, за която са планувани 13 млн. лева Предвидено е основаването на обособени зали, в които 450 души ще могат да спортуват настрана. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР