Ние сме чували всякакви глупости - кой какво прави за

...
Ние сме чували всякакви глупости - кой какво прави за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Магистрала Хемус ще вдигне БВП на страната с 10 – 20%

" Ние сме чували всевъзможни нелепости - кой какво прави за " Хемус ". Всъщност тя е направена до Ябланица и изобщо няма план. Никой в никакъв случай не е мислил да прави " Хемус ". А всички умират да приказват за Северозапада, за Северна България и за всичко останало. Аз съм уверен, че с построяването на " Хемус " брутният вътрешен артикул на страната ще се вдигне най-малко с 10 – 20% ".

Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на символичната първа копка на продължението на автомагистрала " Хемус " край село Торос, община Луковит. Преди това Борисов ревизира хода на строителството на 10-километровата права сред Ябланица и пътен възел " Боаза " и откри, че се работи бързо и качествено.

" На 78% е подготвен секторът. До 15 май поставят циментовата стабилизация, а по-късно поставят и трите пласта асфалт. Ще влязат в периодите. До края на 2022 година мисля, че ще подминем Плевен ", сподели с оптимизъм Борисов.

Както нормално той самичък шофираше автомобила си по строящата се автомагистрала. Продължи по пътя и към сектора за символичната първа копка, който беше в положително положение. Новият сектор се намира на към двайсетина километра от строящия се сега лот.

Полицията беше осигурила кулоар за премиера и съпътстващите го министри и публични лица, без да се затруднява придвижването на останалите коли. Най-кошмарен се оказа пътят през село Торос – дупка до дупка, в които колите се тресяха, а пътуващите подскачаха по седалките.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР