Ние сме благодарни на хората от Оклахома Сити за доверието,

...
Ние сме благодарни на хората от Оклахома Сити за доверието,
Коментари Харесай

Гласоподавателите на Оклахома Сити одобриха данъка върху продажбите на арена от 900 милиона долара, за да запазим Thunder на NBA през 2050 г.

„ Ние сме признателни на хората от Оклахома Сити за доверието, което демонстрираха както на Thunder, по този начин и на NBA, до момента в който се впускаме в нова епоха на световните спортове и развлечения “, сподели Силвър.

Според договорката Thunder се съгласяват да останат в Оклахома Сити най-малко до 2050 година

Групата на собствеността на Thunder ще способства с $50 милиона за построяването на новата сцена. Сделката също по този начин изисква 70 милиона $ финансиране от налог върху продажбите, утвърден от гласоподавателите през 2019 година, за надстройки на съществуващата сцена на Paycom.

Предложението беше мощно подкрепено от кмета на Оклахома Сити Дейвид Холт и чиновници от Търговската камара на Голям Оклахома Сити, които твърдяха, че запазването на Thunder е неразделна част от растежа и икономическото развиване на града.

>

Данъкът върху продажбите ще стартира на 1 април 2028 година, когато завършва настоящият налог върху продажбите, тъй че ставката на градския налог върху продажбите ще остане непроменена. Точ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР