Ние сме антипод на модела ГЕРБ - на задкулисие и

...
Ние сме антипод на модела ГЕРБ - на задкулисие и
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП: Разговори с ГЕРБ само на светло, с ясни позиции

Ние сме противовес на модела ГЕРБ - на задкулисие и корупция. За да има диалог с тях, това би станало единствено на ярко, в открити диалози пред медиите, с ясни позиции. Това сподели Искрен Митев от " Продължаваме промяната " за " Твоят ден ".

" Надяваме се ГЕРБ да се трансформират и да са подготвени за диалози. Ниската изборна интензивност идва от изменчивото държание на партиите. Те демонстрират подправена диалогичност, повтаряха техен си претендент. Осъзнавайки, че ГЕРБ нямат политическата власт да излъчат личен ръководител на Народно събрание, можеха да поддържат и непознат ", съобщи той.

По думите му по-късно през днешния ден Политическа партия ще обсъдят дали да подкрепим даване на военна поддръжка за Украйна. " Една от тезите на Българска народна банка е, че България не е подготвена за Еврозоната, само че имаме време да се подготвим. Последните страници още не са запълнени, където би трябвало да са разказани резултатите от инфлацията в страните от Европейски Съюз. Приемането на еврото ще приближи стопанската система ни до общностната в Съюза. Не е правилно, че няма да имаме парична политика. Референдум е неосъществим, тъй като това е бюджетен въпрос ", акцентира Митев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР