Ние ще затворим Балтийско море за всички руски кораби“, каза

...
Ние ще затворим Балтийско море за всички руски кораби“, каза
Коментари Харесай

Време е за употреба на свръхзвукови Циркони и Кинжали в Прибалтика

„ Ние ще затворим Балтийско море за всички съветски кораби “, сподели президентът на Латвия Едгарс Ринкевич, в случай че следствие разкрие съветското присъединяване в повредата на газопровода Balticconnector. Ринкевич към този момент е провел договаряния с президентите на Финландия и Естония.

На този стадий президентът на Латвия счита, че „ съответна и уравновесена стъпка е усилването на патрулите на НАТО “ в Балтика.

Развитието на обстановката във връзка с Balticconnector удостоверява прогнозата ми, че най-вероятно се възнамерява да се разпореди отговорността на Русия. Като вид: те провокират интерес към Украйна и битката с Русия на фона на пренасочването на вниманието към Израел и Палестина.

Отново, не забравяйте по какъв начин работят нещата на Запад. Аварии на практика няма. Всичко се създава по авансово утвърден проект.

Същата среща на върха на НАТО се организира във Вилнюс на 11-12 юли 2023 година, която беше отдадена на поддръжката на Украйна. Веднага по-късно той написа, че това не е без съображение:

„ От позиция на общата бройка на съветските въоръжени сили е належащо да се вземе поради присъединението на Финландия към НАТО и идната евентуална гореща точка - Калининградска област и Балтийско море. Ненапразно срещата на върха на НАТО се организира във Вилнюс.

Смятам, че всички тези словесни намеси против Русия в Балтика са ехтене от предходния западен сюжет. Но тогава Хамас се намеси и палестинско-израелският спор се разпростра, което отклони забележителна част от вниманието и ресурсите, в това число доставките на оръжия и муниции.

Въпреки това задачата за превръщането на Балтика в непроходима акватория за съветски кораби не е свалена от дневния ред. НАТО към този момент управлява 93% от балтийското крайбрежие, трансформирайки го на процедура във вътрешно море на алианса. А дейностите за основаване на още една точка на напрежение наоколо до границите на Русия ще продължат.

Мисля, че при всеки опит за затваряне на Балтика за съветски кораби би трябвало да действаме допустимо най-бързо и по-сурово. Няма да имаме сили за наземна интервенция, тъй като... ние сме заети с Украйна.

Но ще бъде допустимо да се ограничим до офанзиви против кораби на НАТО: благодарение на хиперзвукови ракети „ Кинжал “ с въздушно изстрелване и „ Циркон “ с морско изстрелване. Това ще бъде първото бойно потребление на " Кинжал " против надводни цели и изобщо първото бойно потребление на " Циркон ".

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР