“Ние ще търсим решение на местно ниво. Това включва разговори

...
“Ние ще търсим решение на местно ниво. Това включва разговори
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Ще говорим с всички групи в СОС

“Ние ще търсим решение на локално равнище. Това включва диалози с всички в общинския съвет, с намиране на пресечните точки ”, съобщи пред медиите през днешния ден новият кмет на София Васил Терзиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Терзиев сподели, че още не е решено в какъв формат ще бъдат извършени срещите с останалите политически групи в Столичния общински съвет. “Аз ще вземам участие в тях, както и Борис Бонев. Ще се види по кои политики може да бъде реализирано единодушие ”, сподели още Терзиев.

Относно оспорването на резултатите от локалния избор от страна на Ваня Григорова Терзиев съобщи, че няма терзания.

" Много от безобразията са в мой ущърб. В секции, където имам 120 гласа, пишат 0. Други, където имам 84, те пишат 0. Мен не ме тормози, аз знам, че ние направихме добра и положителна акция. Всички тези измами са отвън нашия тим ”, безапелационен е новият кмет на София.

Васил Терзиев разясни, че технологиите ще намират от ден на ден приложение в общината, в бизнеса, в връзките с жителите.

" Ще работя за развиването на модерната и новаторска стопанска система и привличането на сходен жанр вложения, с цел да може София да стои все по-добре на картата на нововъведенията ”, разяснява Васил Терзиев.

Относно бъдещите заместник-кметовете в общината той разясни, че структурата ще е идентична на актуалната, само че ще има промени.

“Да имаш заместник-кмет по финанси, опазване на здравето и превоз, това са си обособени функции. Планираме някои промени като заместник-кмет по сигурността на града, за справяне с проблемите по пътищата и в кварталите ”, показа Терзиев.

Той означи, че ще се запознае първо с работата и хората, които са част от Столична община. “Ще забележим къде липсва концепция и цел какво да се прави, къде процесите не са добре. Хората могат да бъдат спокойни, голословни са страховете за чистки ”, добави новият кмет на София. Дали сегашните заместник-кметове ще останат на постовете си, не е въпрос, който да е на дневен ред, посочи Терзиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР