Ние ще продаваме храни само на приятелски страни, това заяви

...
Ние ще продаваме храни само на приятелски страни, това заяви
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Ще продаваме храни само на приятелски страни


" Ние ще продаваме храни единствено на другарски страни ", това съобщи заместник-председателят на съветския Съвет по национална сигурност, съобщи газета.ру.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3579
Бившият министър председател в Москва уточни, че към днешна дата родината му, дружно с Китай и Индия, е най-големият производител на зърнени култури в света и най-големият експортьор на пшеница. " От нашите доставки зависят доста страни ", акцентира още той и добави: Това е нашето безшумно, само че ужасно оръжие.

Третият президент на Русия също уточни, че ще родината му ще продава артикули от първа нужда на другарските страни в рубли и в националните валути на контрагентите по съответствените курсове.

Медведев добави, че страната му има задоволително ресурси от храни и няма заплаха от поява на недостиг. " Държавата ще продължи да подкрепя селскостопанските производители ", съобщи той.

Зам.-председателят на Съвета по национална сигурност повтори тезата на управляващите в страната си, че икономическите наказания ще имат резултата на бумеранга. " Тези ограничавания ще ударят, страните, които ги постановиха ", добави политикът.

Като вражески страни съветските управляващи дефинираха членките на Европейския съюз, Англия, Съединени американски щати и други страни, наложили наказания против Москва поради нейната инвазия в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР