Ние ще приемем американски военни от сили за бързо реагиране,

...
Ние ще приемем американски военни от сили за бързо реагиране,
Коментари Харесай

Кипър: Ще приемем сили за бързо реагиране на САЩ

Ние ще приемем американски военни от сили за бързо реагиране, е декларирал формален представител на кипърското държавно управление, съобщи Би Би Си, представено от Novini.bg.

Кириакос Косхос през днешния ден е показал, че министерският съвет в Никозия е получил посредством посолството на Вашингтон в островната средиземноморска страна молба Кипър да даде част от своята територия на военни.

" Ние отговорихме позитивно на запитването на Съединени американски щати. Става дума за възможна филантропична задача по извеждане на цивилни лица и дипломатически личен състав. Наш дълг е да оказваме помощ на хората, когато става въпрос за техните живот, здраве  и сигурност ", е пояснил Косхос.

Иран нощес е блъснал две бази, употребявани от военни на Съединени американски щати в Ирак. Първоначално е било обявено за към 80 убити. Информацията за жертви и техният брой обаче на този стадий не е била доказана. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР