Ние ще отговорим на Русия и тя ще съжалява за

...
Ние ще отговорим на Русия и тя ще съжалява за
Коментари Харесай

Лондон: Русия ще съжалява!

Ние ще отговорим на Русия и тя ще съжалява за своите хакерски дейности и опити за нарушавания на киберсигурността, сподели английският външен министър Джереми Хънт, съобщи Би Би Си.

Първият посланик на Обединеното кралство разяснява информацията по какъв начин Холандия изгони четирима хакери, работещи за Главното разследващо ръководство на Москва от западноевропейската страна. Офицерите от съветската работа бяха упрекнати, че са желали да ударят компютърните системи на основаната в Хага Организация за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) и външнополитическата централа Лондон. "Ние ще предложим на нашите съдружници въвеждане на нови наказания против Русия ", сподели още Хънт.

Нидерландският боен министър Анк Бейлефелд съобщи, че службите в нейната страна са изгонили Алексей Минин, Алексей Моренец, Олег Сотников и Евгений Серябряков, които са работили за ГРУ. По мотив разкритията министър председателите на Англия и Холандия Тереза Мей и Марк Рюте направиха взаимно изказване. "ГРУ подценява всевъзможни морални полезности и заплашва живота и здравето на доста хора по света ", обявиха двамата министър-председатели.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР