Ние ще направим правителство!Нови избори са риск за парламеннтарната демокрация.

...
Ние ще направим правителство!Нови избори са риск за парламеннтарната демокрация.
Коментари Харесай

Борисов: Ние ще направим правителство, на инат няма да приемем нито бюджет, нито реформи!

Ние ще създадем държавно управление!

Нови избори са риск за парламеннтарната народна власт.
Без постоянно държавно управление бюджет в Народното събрание няма да бъде подсилен от нас.
Ще поканим всички партии на съвещания - всички партии, които народът израти в Народното събрание. Обръщам се към водачите на партиите - по време на акция се чертаят разграничителни линии, само че след изборите, в случай че не стига на една партия да събере 121 гласа, се вършат обединения.
Всички диалози за политики минават през постоянно държавно управление.
Тези, които не желаят държавно управление, обричат общините на крах, народът ще ги накаже.
Ще бъда народен представител, ще повеждам персонално договарянията за държавно управление.
Основната цел на този парламент е да излъчи постоянно държавно управление.
Нямам разграничителни линии с никого. Включително с " Възраждане " ще приказваме, никой няма право да подценява триумфа им, приветствам ги.
Моята цел да се обенявам в името на страната.
На дебелоглав няма да приемем нито бюджет, нито промени.
Против импийчмънт съм на президента Радев.

Нашите естествени сътрудници са партиите, които са в зоната на тези, които поддържат Украйна, влизането ни в Шенген и в еврозоната.
Най-стабилно държавно управление е коалиция сред огромните партии.
Не сме показали грандомания, не сме надували балони, не сме редили маси и не сме разливали шампанско.

Ние ще създадем държавно управление, отговорните за неустойчивостта ще бъдат Политическа партия. И те ще изгубят и локалните избори.

Това са главните акценти от първото изказване на водача на ГЕРБ Бойко Борисов след изборите и завоюването от партията му първо място.

 

Трябва да работим с всички, които българските жители са избрали, акцентира той.

Българите споделиха - без ГЕРБ не може, само че и без Политическа партия и Демократична България също не може.

 

„ Някои споделиха, че е изменничество, че приказвам меко против съперниците, а не нападателно и по този начин намалям процентите на ГЕРБ. Тогава бях откровен и в този момент съм. Целта на едни избори е да се излъчи държавно управление. Един път бива, повторно, бива, а сме към този момент сме на пети път. Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно заседание е държавно управление, каквато и да е цената “, безапелационен бе Борисов.

 

 

" Нормално е тези, които са счупили страната, да вземат участие в решаването на проблемите, а не да споделят, че са им значими локалните избори. Който си прави тънки сметки, че ще хейти, до момента в който вадим страната от калта, в която затънахме... Те обричат общините на крах.

 

„ Нека Политическа партия си сложи изискванията, дано ги обсъдим и мисля, че това се чака от виновни политически партии. В противоположен случай ние ще създадем държавно управление, виновникът за неустойчивостта по-късно, обаче ще бъдат те и тънките им сметки няма да излязат “, подчерта той

 

" Аз влизам народен представител, тъй като ме принудиха с тези въпроси. Ще бъда народен представител, ще повеждам персонално договарянията с сътрудниците, с цел да знам кой носи отговорност ", сподели Борисов.

 

" Ако желае и Радев да взе участие, в случай че мисли, че има министри, които могат да оказват помощ, да каже. Аз съм практик човек. Радев след мен е с най-вече опит, след мен е управлявал той най-дълго с тези държавни управления.
Ако желаеме последователност, поставям и това на масата.

С " Възраждане " ще приказваме съществено. Със 102 000 гласа им е нагоре резултатът ", уточни той като означи и растежа в броя на гласувалите за тях висшисти. "

Никой няма право да им омаловажава резултата. Трябва да работим с всички, които са определени ", съобщи някогашният министър председател. Той изясни, че няма да дава отговор на въпроси, тъй като " дума при по този начин засегнати партии, би огорчила още повече ".

 

Иван Костов загуби баса за 5-те %, вметна Борисов.

Редовно, устойчиво, в посока Европа и поддръжка на НАТО - това е държавното управление, което желае водачът на ГЕРБ.

 

" Моята цел е да се сплотяваме в името на страната. Да изгубят партиите ни, само че са завоюва страната. На дебелоглав няма да се одобри нито бюджет, нито промени. При държавно управление ще се одобряват всички промени. Това съм го заречен. Това е моето предложение. Тези, които не желаят, ще останат съпротива “, сподели той.

 

" Да кажат Политическа партия кои градове желаят - ние няма да издигаме претенденти. Само да оправим страната ", безапелационен бе Бойко Борисов.

 

Запитан ще поддържа ли импийчмънт на президента Радев, Борисов отговори: " Не! Да ударим единствената работеща институция?! Не, аз съм срещу импийчмънта! "

 

В момента, в който президентът Румен Радев свика Народното събрание каним на съвещания всички, с които може да се сформира държавно управление, уточни той.

 

Победихме и поотделно и дружно нашите съществени съперници, сподели при започване на конференцията в централата на ГЕРБ Борисов.

 

Борисов остро подлага на критика ЦИК: " Не знам по какъв начин при 100% преброени протоколи се появяват нови 11, разгневи се се Борисов във връзка на появилите се нови изборни протоколи.

 

Българите споделят - пет пъти дамаджана за вода не трябва. Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно заседание, е да излъчи държавно управление. Нови избори са риск за парламентарната народна власт, бе безапелационен водачът на ГЕРБ.

 

Аз съм губил избори и знам какъв брой е тежко, несъмнено, повече съм печелил, уточни той.

И поздрави " Възраждане " за доста положителния резултат. Отчете и положителното показване на " Да, България ".

 

Първата политическа мощ на изключителните парламентарни избори в неделя - ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, даде конференция в централата си. Борисов съобщи, че прави това поради интереса на медиите. " Правя това, тъй като стоите пред централата и пред дома ми в Банкя, а в него живеят деца ".

 

Досега от партията на Бойко Борисов не бяха коментирали резултатите от вота.

 

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР