Ние ще хванем убийците на войника от нашата армия Двир

...
Ние ще хванем убийците на войника от нашата армия Двир
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Ще хванем скоро убийците на войника ни

Ние ще хванем убийците на боеца от нашата войска Двир Сорек, е споделил израелският министър председател Бенямин Нетаняху, съобщи Скайнюз.

Днес министър-председателят на еврейската страна е направил особено изказване във връзка гибелта на 19-годишния чиновник на ЦАХАЛ (въоръжените сили на близкоизточната страна). "Засега не можем да дадем информация за хода на следствието поради конфиденциалния темперамент на интервенцията. Ние обаче сме уверени, че причинителите на това грубо закононарушение ще бъдат задържани и това ще стане скоро ", безапелационен е бил Нетаняху.

Тялото на военния е било намерено през вчерашния ден сутринта. Той е бил заровен нощес. По време на изпращането на Сорек в последния му път на гробището се бяха събрали десетки души, които са пеели юдейски химни.

На този стадий никой не поел отговорност за насилствената гибел на боеца. Палестинските групировки ХАМАС и "Ислямски джихад " са възхвалили убийците. Представители на арабите-мюсюлмани в Израел от своя страна са декларирали, че днешният следващ петъчен митинг ще бъде съпроводен с принуждение.

Заради заплахата от конфликти Израел е засилил военното и полицейско наличие в Ерусалим, Тел Авив и други селища.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР