Ние се оказахме в позиция, че едва ли не сме

...
Ние се оказахме в позиция, че едва ли не сме
Коментари Харесай

Тома Биков: Оказахме се в позиция на защитници на субсидията, затова казваме, че можем и с 1 лв.

Ние се оказахме в позиция, че надали не сме бранители на този вид дотация и ни омръзна да сме отговорни за всичко. И казахме ето - можем и с 1 лева Разбира се, че партиите, в случай че останат без финансиране, ще бъдат принудени да молят предприемачи и олигарси да ги подкрепят. Ние отчитаме тези опасности, само че дано да отворим този спор, да стигнем до консенсус и всички да стигнем до това, че дотациите имат смисъл, а освен нас да ни плюят. Искаме цялото общество да чуе всички причини за дотациите.. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов по Българска национална телевизия.

Нямаме желание като партия да бъдем подлагани непрекъснато на офанзиви, да бъдем отговорни и неприятни, безапелационен в Биков.

По мотив предлагането на опозицията за понижаване на Данък добавена стойност върху хляба, Биков съобщи, че това не подсигурява понижението в цената на тестените произведения. Няма нито един механизъм в законопроекта на Българска социалистическа партия, който да докара до понижаване на цените на хляба, изясни депутатът.

За оставката на втория човек в ГЕРБ - Цветан Цветанов, Биков разяснява, че значи рестарт за партията.

Това е задаване на някакъв стандарт в политически живот, на това политиците да знаят, че те имат по-малко права от останалите жители. Със сигурност всяка смяна е стрес и това не е смяна единствено за Цветанов, а смяна за нов модел в партията, може би би трябвало да се децентрализира ръководството на структурите, повече хора да дават отговор за тази работа, сподели още Тома Биков.

Депутатът от ГЕРБ разяснява и трусовете в така наречен дребна коалиция на " Обединени патриоти ".

И тримата водачи на " Обединени патриоти " заявяват, че управническата стратегия се извършва и заявяват поддръжка за ръководещото болшинство. Те имат нова обстановка след изборите, само че аз считам, че няма проблем в болшинството. Продължаваме да работим, по този начин, както сме го правили, добави Биков. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР