Ние се борим за суверенитета на нашата родина, това каза

...
Ние се борим за суверенитета на нашата родина, това каза
Коментари Харесай

Руският президент: Борим се за суверенитета на нашата родина

" Ние се борим за суверенитета на нашата татковина ", това сподели съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През по време на диалог с предвестители на локалните управляващи, съобщи РИА Новости.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2663
" Много хора в чужбина, а и за жалост, и у нас си мислят, че всичко се купува и продава. Те считат, че може да сключат някаква договорка за сметка на нашата страна и на нашия народ. Заради това ни оказват стопански, политически и всевъзможен различен напън. Тези кръгове обаче не познават нашата история. Ние в никакъв случай не сме се огъвали и няма да се огънем пред никого ", добави той.

По думите на президента: Много страни клекнаха пред своите непознати господари извън. Но Русия няма да е измежду тях. Ние се борим и ще се борим за суверенитета на нашата татковина. Ние ще победим.

Върховният главнокомандващ се спря и върху военните дейности в Украйна. " Специализираната интервенция (както Русия назовава експанзията против Украйна) върви по проект ", акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР