„Ние считаме, че специално Кирил Петков е изключително вреден човек,

...
„Ние считаме, че специално Кирил Петков е изключително вреден човек,
Коментари Харесай

Александър Ненков: Кирил Петков е изключително вреден човек

„ Ние считаме, че особено Кирил Петков е извънредно нездравословен човек, който, замислен в желанието си да е министър председател, е подготвен непременно да употребява всевъзможни методи”, съобщи пред NOVA NEWS Александър Ненков от ГЕРБ-СДС.

Относно първия мандат на Политическа партия, който се чака да бъде връчен на следващия ден от президента, той посочи: " Ние сме виновни и в случай че някой ни потърси, естествено ще се отзовем на тези диалози. Дали ще реализираме някакво единодушие, дали ще може да имаме някакъв компромис, е различен въпрос ".

" Но да се стигне до такава степен, минимум би трябвало да се понижи това напрежение, да се спре с реториката за мафия, мутри. Това са прилагателни, които не способстват за търсенето на диалог”, уточни Ненков. Той обаче акцентира, че никой не ги е потърсил за поддръжка.

Според Ненков се случва това, за което от ГЕРБ са предупреждавали: че обединението, която управляваше до скоро, е съединена на " база на омразата и отрицанието просто да не е ГЕРБ.

И в последна сметка всички взаимни нападки и недоразумение сред съдружните сътрудници е, че не могат да образуват визия накъде желаят да отиде държавата”.

Какво ще се случи зависи от съдружните сътрудници, счита още депутатът. Той напомни позицията на партията, изказана от Бойко Борисов, че ГЕРБ като цяло е подготвена да прави договаряния и да се търси държавно управление с прозападно мислене.

По проблема с изгонването на съветски дипломати Ненков сподели, че не е станало ясно от чуването кой е взел решението и отвън хората с дипломатически статут по каква причина другите са били изгонени.

Не е станало ясно и какви са били причините. " Може едно хубаво деяние, което в действителност да е в полза на нашата страна, по подобен метод да се опорочи, че в действителност да сложи повече въпроси, в сравнение с отговори ", уточни Ненков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР