Ние с моята увереност имаме сложни отношения – събираме се,

...
Ние с моята увереност имаме сложни отношения – събираме се,
Коментари Харесай

Здравей, увереност, пак ли ми се изплъзна?

Ние с моята убеденост имаме комплицирани връзки – събираме се, разделяме се, обичаме се, ненавиждаме се. Минаваме през всевъзможни прочувствени положения, само че като човек зодия Водолей и с прекалено много Риби в хороскопа си, се оказа, че тъкмо тази емоционалност постоянно не е по никакъв начин в моя изгода. Може би и по тази причина увереността все ме заобикаля и колкото и да стоя пред огледалото и да си дублирам какъв брой съм прелестна, се постанова да ползвам и други трикове, с цел да си я върна.

Затова започнах да пиша – в бележници, сред страници, с цел да виждам черно на бяло това, на което не желаех да имам вяра. Ние, децата на прехода, израснахме, натоварени с толкоз доста упования, че като че ли даже и през днешния ден, надхвърлили 30-те, ни е мъчно да ги понесем, оправдаем или най-малко не за сметка на личните ни вътрешни битки. А те са доста и точно неналичието на убеденост ни спъва да се любуваме на непостижимата лекост на битието, да обичаме по-лесно, да се опасяваме по-малко, да имаме вяра повече, най-много в себе си.

Миналата Коледа попита девойките защо биха желали да имат малко повече убеденост. Отговорите ли? Смайващи са със своята откровеност и достоверност. Стотици истории. И всяка една до болежка позната. Чували сме ги от нас самите, от приятелки или наши близки. Липсата на убеденост да отстояваме мнението си, да излизаме от зоната си на комфорт, да се харесваме такива, каквито сме, да следваме фантазиите си, да слагаме себе си преди всичко, да желаеме повече... Познато ви е, нали? Поне един път и вие сте си играли на криеница с тази пуста убеденост...

Е, тъкмо по тази причина си сложи за цел да върне увереността на колкото се може повече девойки. Подготви тематични кутии за тези най-чести мотиви, за които им описаха девойките, и в тях сложиха продуктите на, тъй като знаем, че когато изглеждаме добре, усещаме, че можем да се оправим с всичко. С безусловно всичко. Какво ли не вършат от време на време една хубава прическа и чифт високи токчета. В кутиите обаче се криеше и тематичен амулет, който да ни припомня, че не сме сами в това и сме способни на повече, в сравнение с считаме.
               

„ Моментът, в който предходната година с @tresemmebulgaria правихме онази игра, в която ви питах защо ви е нужна маааалко повече убеденост, беше може би най-яркият ми #realitycheck в този профил – стоях и четях! И на всяко второ бях “И на мен! ”. “Увереност в личните благоприятни условия ” беше един от най-честите мнения. Хем съответно, хем толкоз нереално – като някакво грахово зърно, което е затиснато под всички пластове на живота ни – не боде остро, само че се усеща жалко, непрекъснато и както и да се завъртиш…. Самооценката ни не е редно да се занижава изкуствено от липса на убеденост (а не от липса на умения, свършена работа и гений!) или от невзискателност, която може да ни учат, че “краси индивида ”, само че са пропуснали да ни упоменат, че по-често идва в ущърб на това, което заслужаваме в работата или в персоналния живот. Self-doubt has left the chat. Ей това ми се желае да е духът! “, показа и инфлуенсърът Биляна Славейкова (@bibons).

И сме сигурни, че от марката са предиздвикали най-малко една жена да повярва в себе си, с което можем да заявим, че Confidence Box беше една от най-успешните акции, от която ние също бяхме дребна част.

С поддръжката на TRESemmé

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР