„Ние (с ГЕРБ – бел. ред.) сме се подписали под

...
„Ние (с ГЕРБ – бел. ред.) сме се подписали под
Коментари Харесай

Валери Симеонов заговори за ДДС и настоя да...

„ Ние (с ГЕРБ – бел. ред.) сме се подписали под един документ, наименуван програмни цели, където искахме да има смяна на Данък добавена стойност, намаление на Данък добавена стойност за редица артикули. Това сме го предложили в 43-тото Народно заседание, само че не беше признато в преговорния развой. В последна сметка се съгласихме да запишем в програмните цели, че ставката за Данък добавена стойност по време на ръководството на ГЕРБ и Оперативна програма ще остане непроменена. Без каквато и да било консултация през днешния ден научаваме, че тази ставка ще се промени след сделка с ДПС”, съобщи Симеонов.

Той добави, че безплатните детски градини също са записани като задача в взаимното съглашение сред ГЕРБ и Патриотите, само че в този момент това било импортирано като самодейност на Движение за права и свободи.

„ Моите почетения, само че господин Борисов не ръководи еднолично. В края на краищата той ръководи с няколко партии, които прибавят нужния %, с цел да може да има болшинство в това Народоно събрание”, сподели още Симеонов.

Бившият вицепремиер показа и своето персонално виждане по отношение на основната конспирация от последните дни, а точно дотациите и концепцията да се приложи така наречен американски модел, който дава опция бизнесът да финансира партиите.

„ Мисля, че тогава в България ще се образуват две, най-много три партии – двете сигурни са ГЕРБ и Движение за права и свободи, не изключително сигурната е БСП”, сподели Симеонов, като добави, че при този сюжет бизнесът в никакъв случай нямало да поддържа опозиционна партия, тъй като ще бъде осъден поради това.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР