Ние разчитаме на съвестта на народните представители както от ИТН,

...
Ние разчитаме на съвестта на народните представители както от ИТН,
Коментари Харесай

Иван Иванов: Разчитаме на съвестта на народните представители

" Ние разчитаме на съвестта на народните представители както от Има Такъв Народ, по този начин от ГЕРБ, по този начин от " Възраждане " да създадат верния избор, тъй като другояче страната отива в безпорядък.”

Това сподели пред NOVA NEWS Иван Иванов, министър на земеделието, от квотата на Българска социалистическа партия. Поводът е идното гласоподаване на вота на съмнение на държавното управление.

Иванов добави, че в противоположен случай сме изправени пред заплахата да не се одобряват измененията в бюджета, да не се премат законодателните промени, които ще доведат до потреблението на средстата по Плана за възобновяване и резистентност, земеделската стратегия с 16 милиарда лева, която би трябвало да стартира от януари 2023 година "

„ Лисващ парламент значи цялостен застой и безпорядък,” акцентира Иванов.

По думите му, персоналните промени в кабинета ще бъдат разисквани сред съдружните сътрудници. Разговори за ръководител на Народно събрание още не се водят и тази тематика не е настояща към днешния миг.

След седмица-две ще стартира жътвата, добави още земеделският министър, който се включи в предаването от добричкото село Овчарово. Очаква се добра годишна продукция, добави той.

По думите му, инспекциите на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кап. Андреево” не престават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР