Ние прочистваме Русия от гнусотията на Владимир Путин Владимир Путин

...
Ние прочистваме Русия от гнусотията на Владимир Путин Владимир Путин
Коментари Харесай

Прокиевска руска групировка: Прочистваме страната си от гнусотията на Владимир Путин

" Ние прочистваме Русия от гнусотията на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ", това обявиха от  Легион " Свобода России " ( " Свобода за Русия " ), написа в. " Украинская истина ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11807
От подразделението, формирано от някогашни съветски военни и сражаващо се на страната на Киев против силите на Москва, споделиха, че са влезнали на територията на пограничната с Украйна съветска Белгородска област.

" Очистваме Русия от гнусотията на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Водим боеве. Няма жертви и ранени в нашите редици ", прибавиха от Легиона.  

" От съветската погранична работа оповестиха, че диверсионно-разузнавателна група, проникнала от Украйна. Инцидентът е завършен ", допълниха оттова, представени от " Украинская истина.

Легионът е основан през март 2022 година Той е формиран от някогашни съветски военни, минали на страната на Киев. Подразделението по неофициални данни наброява няколко стотици души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР