„Ние преливаме гласове и на ГЕРБ, но виждам, че не

...
„Ние преливаме гласове и на ГЕРБ, но виждам, че не
Коментари Харесай

Хамид Хамид за обвинението, че ДПС прелива гласове на ИТН: Видях Борисов да ходи без шапка. Слънчасал е

„ Ние преливаме гласове и на ГЕРБ, само че виждам, че не им стигат “, пошегува се той.

Припомняме, че на брифинг в края на предходната седмица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна Движението за права и свободи в преливане на гласове към „ ИТН “.

Хамид Хамид увери, че от ПГ на Движението за права и свободи ще вземат участие интензивно в обществени и необятни диспути за правосъдна промяна.

„ Евентуална поддръжка за кабинет на „ ИТН “ може да пристигна, стига да забележим на масата целите им. Ако те подхождат на програмата на Движение за права и свободи, да, бихме подкрепили такова държавно управление “, разкри той.

„ Имената нямат значение. Важни са целите и задачите. За нас съществена цел е рестарт на държавността. Разбира се, изпълнителите на тези цели са значими и би трябвало да са положителни “, изясни Хамид, като уточни за положително и уместно лице вицепремиерът Атанас Пеканов.

„ Към момента не е настоящо да желаеме оставката на президента Румен Радев “, разяснява още Хамид Хамид, който обаче не разкри дали Движение за права и свободи ще поддържа Радев на идните президентски избори, или ще издигне собствен претендент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР