Ние преживяхме вече няколко негови партии и сме в парламента,

...
Ние преживяхме вече няколко негови партии и сме в парламента,
Коментари Харесай

Нинова: Партия на Радев ще е поредният му грешен ход

" Ние преживяхме към този момент няколко негови партии и сме в Народното събрание, тъй че не изпитваме боязън от следващата ". Това сподели на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в отговор на въпрос опасяват ли се " алените " от възможен политически план на президента Румен Радев.

" Смятам, че това е следващият му неверен ход. Това е нарушаване освен на разпоредбите, а и на морала. Не е редно президент да прави партия, до момента в който е настоящ президент. Не му е за първи път, укоримо е това държание.

Ако желае да прави партия и да взе участие в политическия живот, да напусне президенството, да оглави партия, да се яви на избори, да завоюва гласове и да взе участие в изпълнителната власт ", съобщи Нинова.

Другото е да се криеш зад вратата на президенството, зад имунитета и да инженерстваш следващия план. Знаете, че президентът Радев сътвори " Продължаваме промяната " и им даде мощно рамо в българския политически живот, напомни още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР