"Ние предупредихме, че ще се случи това, което виждаме в

...
"Ние предупредихме, че ще се случи това, което виждаме в
Коментари Харесай

БСП: Съвсем спокойно могат да се намерят парите

"Ние предупредихме, че ще се случи това, което виждаме в Народното събрание, откакто получихме отвод от другите партии за диалози сред представители от парламентарните групи сред първо и второ четене по актуализацията на бюджета. Всичко това докара до този безпорядък. Въпросът е по какъв начин ще излезем от него. " Това разяснява националният представител от ПГ на "БСП за България " Иван Ченчев по.

Депутатът разяснява, че има средства за признатите от Народното събрание нараствания в приходите на възрастните хора. По думите му служебният кабинет в доклада си показва 3,3 милиарда растеж на приходите до юни 2021 година.

"Съвсем умерено могат да се намерят парите. Нямаме данни, че приходите ще бъдат занижени ", разяснява още Ченчев. Социалистът бе безапелационен, че средства има.



Той съобщи, че от левицата са поредни в предложенията и дейностите си и за това няма по какъв начин да не поддържат оферти, касаещи нарастване на приходите на пенсионерите. Ченчев напомни, че от Българска социалистическа партия са упорствали минималната пенсия пенсия от 370 лв. да влезе в действие от месец октомври.

"Ако по този начин ще продължава в българският парламент, от Българска социалистическа партия почваме да мислим, че има опасност за актуализацията на бюджета. Ние няма по какъв начин да не подкрепим оферти, които ще усилят приходите на пенсионерите. Пришиването ни към ГЕРБ и Движение за права и свободи звучи като виц. Към кого ни пришиват няма значение, ние гледаме защо сме упорствали през годините, вижте какво съдържа програмата ни ", акцентира Ченчев.



На въпрос за претендента за президент на левицата, Ченчев посочи: " Българска социалистическа партия има своя претендент за президент - Румен Радев - и имаме решение на Националния съвет на партията. "

"Борисов не е 6 месеца на власт, а всичко е постарому. Няма смяна, а има замяна ", установи Ченчев.

На въпрос за партия към служебните министри и получена информация към Българска социалистическа партия за сондиране в нейните структури, Ченчев разяснява, че всеки има право да прави партия, само че от левицата биха защитили целостта на структурите си при положение, че някой се пробва да направи пробив там.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Учител задава следната задача на учениците си: - Две групи служащи поставят плочки на тротоар, дълъг триста метра. Групите са една против друга. Първата група… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДания неведнъж стяга имиграционната си политика през последните годиниСамоличността на жертвата не е установенаМиналата седмица представител на талибаните съобщи, че Пекин им е заречен увеличена поддръжка и помощТерористичният акт остави огромен отпечатък върху френското обществоСпециалисти направиха съпоставяне на характерностите на разновидностите на SARS-CoV-2Кайли Дженър има над 265 милиона почитатели в InstagramЕдната от композициите е била скоростнаЕвгений Зиничев опитал да избави живота на операторЧест е да удостоя със заслужени оценки изявени сънародници, посветили себе си на България, сподели президентътТуристическият отрасъл се подкрепя през 17 стратегии и схеми, сподели министърът на туризма„ Не се ваксинирахме и нямаме различен механизъм да ограничим разпространяването на болестта “Ако той бъде определен, ще се сътвори платформа, посредством която всеки ще може да дава хрумвания за ръководство, показват от инициативния комитетКогато идната огромна слънчева стихия избухне от нашата звезда, хората на Земята ще имат към 13 часа, с цел да се приготвят за идването ѝАктрисата се появи на аления килим в транспарантна рокля на „ Gucci “, покрита с кристали
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР