Ние правим този проект с желанието да запазим както подходите

...
Ние правим този проект с желанието да запазим както подходите
Коментари Харесай

Архитект Здравков не иска хората да минават транзит през пл. Света Неделя“

Ние вършим този план с желанието да запазим както методите към храма, по този начин и съществуващата растителност към него . Това съобщи основният проектант Здравко Здравков при представянето на модифицирания план на студио " Фуксас " за реорганизация на столичния площад " Света Неделя ".

Трябва да се усъвършенства пешеходната досегаемост на площада, да се сътвори прелестно място, което хората да припознаят като обичано място за отмора , а не да минават като пренос през площада, настоя основният проектант.
 Италианци ще вършат пл.
Италианци ще вършат пл. " Света Неделя " със стъклени фунии за зареждане на телефони

Италианското дизайнерско студио " Фуксас " завоюва състезанието

Той подсети, че през миналите месеци екипът на Направление " Архитектура и градоустройство ", дружно с " Фуксас " поработили много върху плана , тъй че през днешния ден да бъде показан модифицираният концептуален дизайн. Разчитаме, че сме удовлетворили ползите на всички заинтригувани страни, надява се проектант Здравков.

Целта на преправка на плана за реорганизация на площад " Света Неделя " е да консолидира всички стремежи и потребности на обществото и на българската черква за достъп на хората до площада , обявиха от " Фуксас " посредством интернационална връзка.
 7 архитектурни бюра желаят да ремонтират пл.
7 архитектурни бюра желаят да ремонтират пл. " Света Неделя "

Сред тях са одобрени архитектурни студиа от Италия, Франция, Русия и България

Проектът би трябвало да резервира първичната концепция , само че по този начин и да се съобрази с желанията, изразени при първичното разискване. Като център на реконструкцията на площада се резервира църквата, като по едно и също време с това се създава достъпът до центъра на града. Работи се и по връзките на площада с останалата градска среда.

Независимо от модернизацията и реконструкцията на площада за " Фуксас " е значимо да остане безконечната история на града .
 Здравков желае при ремонта на пл. „ Света Неделя “ да избегне проблемите от Графа
Здравков желае при ремонта на пл. „ Света Неделя “ да избегне проблемите от Графа

7 претенденти ще се съревновават за най-хубав абстрактен проект
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР