Ние положихме всички усилия, за да имаме работещ парламент, заяви

...
Ние положихме всички усилия, за да имаме работещ парламент, заяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ако има отговорни хора в НС, сме готови да водим дебат, ако не - избори

Ние положихме всички старания, с цел да имаме работещ парламент, съобщи депутатът от ГЕРБ

" В тези три дни е доста мъчно да се приказва за победи и победени, тъй като най-тъжното бе, че всички обявихме война на парламентаризма. Когато страната е слаба всички се пробват да имат превъзходство. Слава Богу, че най-после победи разсъдъка. Беше неприемливо да оставим страната в парламентарна рецесия. " Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ - СДС в Народно събрание Десислава Атанасова в предаването „ Панорама “ по.

„ Ние положихме всички старания, с цел да имаме работещ парламент. Традицията беше нарушена. Почти постоянно втората политическа мощ се е съобразила с вота на българските жители и доста рядко е номинирала ръководител на Народно събрание. Ние бяхме склонни на взаимни отстъпки, с цел да проработи Народно събрание. От през вчерашния ден водим дебата да осигурим някаква рационална опция. Днес това бе единствената опция да заложим на разсъдъка и аз приветствам сътрудниците, които през днешния ден гласоподаваха и направиха този избор вероятен “, изясни Атанасова.

„ Все още не са минали страстите от предизборната акция, по тази причина предложихме да търсим съидейници по полезности и цели, зад които можем да се обединим. Предложихме го преди месец, само че тогава никой не пое подадената ръка. Ние към момента сме подготвени за диалози “, напомни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС в Народно събрание.

„ Не знам за какво е нужно първата политическа мощ да прави взаимни отстъпки с някоя друга политическа мощ? Ние вършим взаимни отстъпки в името на България. Ние можем да търсим и да намираме болшинства по значимите тематики за България. Ако има виновни хора в този парламент, които желаят да го вършат, сме подготвени да водим градивен и открит спор с другите политически сили. Ако това не се случи, изходът е явен – избори “, предупреди Десислава Атанасова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР