Ние подкрепяме вота на недоверие. Аз съм убеден, че и

...
Ние подкрепяме вота на недоверие. Аз съм убеден, че и
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Ако вотът на недоверие мине, отиваме на избори

Ние поддържаме вота на съмнение. Аз съм уверен, че и огромна част от ГЕРБ, в случай че не им се постанова да закрепят държавното управление, от морална позиция ще поддържат този избор. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се.

Попитан дали Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи ще поемат ръководството, в случай че вотът на съмнение събере задоволително гласове в Народното събрание, Аталай сподели: "Ако вотът мине, законът ясно и тъкмо споделя какво ще стане – отива се на избори. Едва ли гласоподавателят ще търпи същите представители в този парламент, да могат да изградят ново ръководство ".

Чрез вота на съмнение желаеме да се разбере кое е болшинството в този парламент. ГЕРБ с националистите нямат това болшинство, което би трябвало да имат, акцентира депутатът от Движение за права и свободи.

Десислава Атанасова: Нямаме терзания по повод вота на съмнение

Политиката, която се води във водния бранш, е политика на провал. Когато ги питаме кои са целите им, те споделят: "Имаме стратегия ". В нея обаче има 180 целта и в никой от тях не се споделя, че Перник би трябвало да остане без вода, съобщи Аталай. Пернишката рецесия ще ни докара до още няколко рецесии, добави той.

И в Шумен една седмица преди избрите бяха без вода. Дълги години там и в Търговище остават без вода. Когато управлявахме ние, почнахме промяната във водния бранш. Дойдоха ГЕРБ и споделиха, че тази промяна няма да я бъде по този метод. И от 2009 година до момента секторът е в безпорядък, уточни Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се.

По думите му абсурдът с разкритията на шефа на НЗОК доктор Дечо Дечев не е последният скандал в опазването на здравето, а следващият. Опитвам се да си спомня по какъв начин мина през залата това предложение. Имаше съществени диспути. Имаше концепция да има сериозна връзка сред шефа на здравната каса и министъра на опазването на здравето. Управляващите споделят, че всичко е законно, само че дали е оправдано. След три години да излезеш и да обясняваш какъв брой са неприятни частните лечебни заведения, някак си е като етикет на това ръководство. Не го схващам, разяснява депутатът.

Шефът на НЗОК "стреля " по частните лечебни заведения

Една от неверните тези на ГЕРБ е, че заобикалят внасянето на избрани законопроекти от Министерския съвет и по този метод Министерският съвет не носи отговорността за това, което се случва след приемането на този законопроект, сподели още Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР