Ние първи разбрахме, че ПП нямат капацитет. Това заяви на

...
Ние първи разбрахме, че ПП нямат капацитет. Това заяви на
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ние първи разбрахме, че ПП нямат капацитет

Ние първи разбрахме, че Политическа партия нямат потенциал. Това съобщи на ексклузивен брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
След президента Радев, техния главен съдружен сътрудник и един път победител на избори Има Такъв Народ Слави Трифонов обществено се отхвърли от тях. След това госпожа Корнелия Нинова ги назова дилетанти и изясни по какъв начин са лъгали и най-важният индикатор е по какъв начин близо 200 хиляди по-малко гласоподаваха за тях. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг в централата на партията. 

„ Жалкият опит да ни свързват с хартиена бюлетина също е огромна операция. Ние ги победихме с над 5% с техните машини, техните вълшебни флашки, техният вътрешен министър и целия надзор, който имаше върху тях “, изясни той.

„ Това е харчене на доста сила и сме подкрепили Българска социалистическа партия. Би могло да се търси консенсус за експертно ръководство. Г-жа Нинова не благодари на ГЕРБ, че поддържа техния закон. Бързо го не помни. Да забележим какво ще каже президентът. За страдание, отново да кажа, нямаме контакт и връзка с него и не знам ще постави ли несъгласие или няма да постави. Там ще водим нов диалог, тъй като не можем да бъдем обвързвани в нещо като избавителен пояс на партията на Промяната, наречена от президента „ шарлатани “, напомни Борисов.

„ Все повече жители схващат какви вреди са нанесли на страната. Забелязвам опити, поради корупционните им покупко-продажби, да бъдем обвързани отново с президента. Говорим за издигнатия, или подсилен от тях президент – от Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България. Действаме институционално “, уточни той.

„ Най-услужливо юристите на смяната не помнят да ме попитат Шишков по какъв начин се държи? Личи ли си съгласуваност сред ГЕРБ и минситър Шишков или Демерджиев? Или министър Минеков? Да не изреждам други. Това услужливо поднасяне на вести и събития ме накара сутринта да се включа. Не можех да виждам по какъв начин се издевателства върху Деница Сачева “, ядоса се експремиерът.

Борисов изясни и кой тъкмо е Темелков, за който го попита водещата на утринния блок на Нова тв Мира Иванова.

„ Аз даже не се сетих кой е Темелков. Сега се сетих. Това е един човек в една организация, който в никакъв случай не е бил в управлението. И е на работа там. Значи, когато Калина Константинова или Божанов стават министри, няма проблем, че са били в ГЕРБ, а когато някой въобще не взимащ никакво управническо решение, в народен ефир ми се дава за образец, че този човек е назначен или върнат от служебното държавно управление.

Разбирате ли какъв брой несъответствия има в един въпрос. Повече няма да поносим. Когато има неправда ще се включваме. Ако оставим една неистина, тя ще стартира да броди в София. Радев е главният ни политически конкурент. Ние имаме огромни разлики – Северна Македония, Украйна, оръжията “, сподели той.

Лидерът на ГЕРБ съобщи изрично, че повече няма да разреши никой да издевателства против хората му и ще се водят каузи, които ще продължат да печелят.

„ Имаме няколко дни да използваме единствения късмет за постоянно държавно управление и би трябвало да оставим комфорта на проф. Габровски да си организира срещите и диалозите, да успокои пристрастеностите и да се опитаме да създадем държавно управление “, сподели Борисов.
Ето и постът на ГЕРБ в обществените мрежи.Няма да се включвам в квалификациите и тълкуването на думата „ самозванец “, която менторът, който ги сътвори, употребява за партията на смяната. Но през вчерашния ден беше казана една неистина, а ние повече няма да поносим несправедливи обвинявания и ще ги оборваме.С Румен Радев не сме се виждали и не сме съгласували нито едно деяние, това е безспорна неистина, която се натрапва!  ❗️ Не съм им отговорен на „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ няма да им бъде избавителен пояс! Те първо нас разочароваха и първи разбрахме, че нямат никакъв потенциал. Вчера и Румен Радев се отхвърли от тях. Основният им съдружен сътрудник Има Такъв Народ обществено ги упрекна в корупция, а вицепремиерът от тяхното държавно управление Корнелия Нинова ги назова „ дилетанти “ от трибуната на Народното събрание и изясни по какъв начин са лъгали;  ‼️ Близо 200 хиляди по-малко са дали своят вот за „ Промяната “. И в този момент вършат тъпо опити да ни привързват към хартиена бюлетина, което също е огромна операция. Ние ги победихме с над 5% на предните избори и то с техните машини,с техните златни флашки и програмен продукт, с техния вътрешен министър!  ✅ Имаме няколко дни да използваме единствения късмет за постоянно държавно управление и би трябвало да оставим опцията на професор Габровски да организира диалози, да успокои пристрастеностите и да се опитаме да образуваме кабинет. Паралелно с това всички закони стремително би трябвало да се одобряват в Народното събрание;  ❌ Все повече български жители схващат непоправимите вреди, които ни нанесоха от Промяната-частни компании с високи комисионни,които ощетяваха данъкоплатците,корупционни покупко-продажби и опити да ни обвързват с Радев поради това, далаверите в ББР, са единствено част от беззаконията и кражбите, на които станахме очевидци в последните 2 години;
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР