Ние отново ще бъдем първа политическа сила. Това заяви заместник-председателят

...
Ние отново ще бъдем първа политическа сила. Това заяви заместник-председателят
Коментари Харесай

Даниел Митов готов да бъде боксова круша, но в името на еволюцията, не на озлоблението

Ние още веднъж ще бъдем първа политическа мощ. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в студиото на Българска национална телевизия, уверен, че обединението ГЕРБ/СДС ще завоюват максимален брой гласове.

Ние би трябвало да приказваме за това какво ще вършим оттук насетне. Правителствата на ГЕРБ са градили основата на стопанската система, автомагистралите и пътищата са главната кръвоносна система, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ.

Това оголено настървение цели да удря ГЕРБ преди изборите, с цел да може да смъкнат резултата, посочи Митов. " Ако ще ме употребяват за това страната да върви напред или да стъпим на направеното, да осигурим еволюция на институциите към по-дълбока интеграция в Европейски Съюз, аз съм подготвен да бъда употребен за такива неща ", съобщи той.

За машинното гласоподаване на предварителните избори, Митов съобщи, че ГЕРБ нямат нищо общо със " Сиела Норма " и не саботират машинното гласоподаване. Ние не се готвим авансово за каквото и да било, преди да забележим какво се е случило. Ако изборният ден е саботиран от нелепите дейности на ЦИК, ГЕРБ ще сезират интернационалните наблюдаващи и ще стачкуват.

Митов даде да се разбере, че нарастването на секциите в чужбина, изключително в Турция, е голям проблем.

Той уточни, че служебният кабинет не е изнесъл кой знае какво, че ГЕРБ да се тормозят. Работата на служебния кабинет и на служебните министри, които са тук за 2 месеца, е да провеждат избори, където обаче се провалят трагично, акцентира Митов.

Важният въпрос е каква промяна се прави в правораздаването и правосъдната система. Една такава промяна би трябвало да бъде фокусирана върху образованието на юристите, по какъв начин действат следствието, прокуратурата и съдът. Ние не водим сериозен диалог за това накъде върви страната, а виждаме едно озъбено, озлобено и реваншистко държавно управление, на което Румен Радев дава инструкции всеки ден да излиза с конференции, безапелационен бе Даниел Митов.

Ако има корупция, в случай че са изтичали пари, да кажат какъв брой са и къде са изтичали, настоя Митов.

Санкциите, наложени от Съединени американски щати върху дефинира лица и компании ще бъдат употребени да бъдат удряни бизнеси, които явно ще би трябвало да освободят пазарна ниша, където да се наредят други политически фигури към Румен Радев, сподели още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР