Ние от “ предлагаме кабинет с ясни цели. Виждаме, че

...
Ние от “ предлагаме кабинет с ясни цели. Виждаме, че
Коментари Харесай

Цончо Ганев : В НС се говори, че Сарафов ще разгроми Гешев с доказателства

Ние от „ “ предлагаме кабинет с ясни цели. Виждаме, че се водят пазарлъци за срамни обединения. Българска социалистическа партия откакто 12 години бяха съпротива нас ГЕРБ, започнаха да водят договаряния за взаимно ръководство с тях и Движение за права и свободи. Ние от „ “ желаеме да водят ясни политики, по тази причина няма да подкрепим това, което се предлага. Това съобщи зам.-председателят на Народно събрание Цончо Ганев от " " в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 235
„ Какво ни се предлага - една коалиция, която единствено приказва, че ще прави правосъдна промяна, която съществува единствено на гърба на Гешев, комисията „ Христо Иванов “ не се събра нито един път. В момента се хвърля една димка. Те нямат съответни оферти. Връщаме се няколко години обратно, когато Борисов сътвори напълно нова Конституция за дни. Ние няма какво да подкрепим – има единствено едни изказвания. Няма професионален потенциал и това го вижда всеки в България “, акцентира той.

„ Това, което сега се разиграва за правосъдна промяна и че можело да се направи единствено с смяна на Конституцията, не е правилно. Ние от „ “ внесохме цяла стратегия от оферти за конституционни промени. Една от тях е за изнасяне на Следствието от Прокуратурата. Конституционен съд се произнесе, че това не опонира на Конституцията “, напомни Ганев.

На въпрос кой разгласи, че Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. е добър, Ганев отговори: „ Цялата им коалиция. Той е новият герой, който ще разгроми с доказателства “ - това се приказва в Народното събрание във връзка с войната сред Гешев и Сарафов, разкри Цончо Ганев.

„ Не е нужно да се занимаваме със спор за Конституцията. Съдебната промяна може да се направи и с дребни конституционни промени. В момента следим латиноамерикански сериал, при който мафията се бие с други кланове “, сподели още зам.-председателят на Народно събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР