Ние от ГЕРБ сме заявили, че няма да оставим нещата

...
Ние от ГЕРБ сме заявили, че няма да оставим нещата
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Искат да се замете темата с „Gemcorp“

„ Ние от ГЕРБ сме декларирали, че няма да оставим нещата по този начин и ще доведем всичко до дъно, до момента в който не разберем кой взе комисионните от този Меморандум с „ Gemcorp “, за какво беше подписан и за какво цялата ни енергетика е в него “. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Трифонова по време на отрасловата комисия, която не можа да организира плануваните чувания на премиера в оставка, вицепремиера Василев и енергийния министър Николов през днешния ден.

Трифонова сподели, че нямат никаква публична информация за неявяването на чуването и добави, че министърът на финансите до ден сегашен не е дал отговор на нито един въпрос, обвързван с „ Gemcorp “.

Тя разяснява и отчета на ДАНС и данните в него.

„ Има доста офшорки в „ Gemcorp “ на доста разнообразни острови. Има открити взаимовръзки сред физически и юридически лица вътре в самия Меморандум “, съобщи Десислав Трифонова.

Тя добави, че аргументи за прекратяването на Меморандума са прикриване на лицето, довело „ Gemcorp “ в България и с какви капитали е обвързван „ Gemcorp “.

Трифонова настоя да бъдат дадени отговори и съобщи, че министърът на финансите в оставка Асен Василев би трябвало да ги даде.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР