Ние от БСП сме хладнокръвни, търпели и разумни. Ние провеждаме

...
Ние от БСП сме хладнокръвни, търпели и разумни. Ние провеждаме
Коментари Харесай

Мандалото хлопна за ИТН, преговорите с тях приключиха, рязко заяви Нинова

„ Ние от Българска социалистическа партия сме невъзмутими, търпели и рационални. Ние организираме договаряния за държавно управление на България, а не курс по психотерапия на „ Аз “-а. С него се занимава Фройд “, това зави пред БТВ водачът на Българска социалистическа партия и мандатоносител Корнелия Нинова.

„ Колегите от Има Такъв Народ споделят, че се усещат афектирани, тъй като никой не ги питал за стратегия и закони, упрекнаха ни, че единствено сме ги слагали на масата, и сме ги принуждавали да гласоподават. Това не е правилно! Ние от Българска социалистическа партия убедихме всички останали партии да отворим Програмата към Има Такъв Народ “, уточни тя.

„ По отношение на антикорупционния закон - събрахме ги с големи старания, убедихме и двете страни да правят отстъпка, Има Такъв Народ обявиха, че желаят ремонти, убедихме Политическа партия да се съгласят. Днес те дават още един мотив, че желали да се отдръпват от договарянията. Използвам случая да им кажа, - защото слушам, че желаят Христо Ивано да им се извини,- желая да кажа: Мандалото хлопна за Има Такъв Народ. Преговори с Има Такъв Народ няма да водим повече “, изрично съобщи Нинова.

„ Има Такъв Народ да си играят, да счупят страната, единствено тъй като някой откъм гърба по този начин им е споделил по този начин, - няма да стане “, зарече се тя.

„ Има смисъл да се водят договаряния с Политическа партия и Демократична България най-малко да приключим започнатото. Програмата е добра, дали ще има държавно управление, което да работи по нея, или ще е предизборна стратегия, значимо е да я има “, добави Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР