Ние от "Атака" призовахме, когато приемахме Закона за извънредното положение

...
Ние от "Атака" призовахме, когато приемахме Закона за извънредното положение
Коментари Харесай

От "Атака" заговориха за пир по време на чума в парламента

Ние от "Атака " призовахме, когато приемахме Закона за изключителното състояние за единство. А едно единство не би трябвало да намирисва на договорка, а такава очевидно има.

Вчера бе признато предлагането на Йордан Цонев и Хамид Хамид, което е гуляй по време на чума. А не може да се вкарват един текст за почистване на сметки.

Когато чух за ветото на президента си помислих, че и този текст е анулиран. Ние от "Атака " имахме съответно и уравновесено предложение. За спекулата имахме предложение за пределни цени, само че то не бе признато от Народно събрание.

Ако ги бяхме приели, нямаше да се стига до днешното съвещание, тъй като нямаше да има защо президентът да наложи несъгласие. Приканвам ви да ги видите и да се убедите, какъв брой са съответни.

Това съобщи националният представител от "Атака " Павел Шопов по време на изключителното съвещание на Народно събрание във връзка наложеното отчасти несъгласие от президента Румен Радев върху Закона за изключителното състояние.

"За настоящия миг - пандемията от ковид, тези две оферти вършеха прелестна работа. Явно има договорка - годеж сред двете заинтригувани страни. Явно Движение за права и свободи ръководи и се случва каквото Движение за права и свободи пожелае.

Приема се едно предписание, което може да се изтълкува като геостратегия. Аркадашът го е изискал, само че кой е аркадашът, с цел да се меси във вътрешните връзки на България?!

Вие разсъждавайте, само че дано този модел да не се трансформира в нещо още по-страшно - двуполюсен. Защото, когато този моделът се провали се стига до коалиция ", сподели още Шопов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР